Informatie voor potentiële sponsors

Informatie voor potentiële sponsors

SPG Langstraat e.o. is een kleine stichting die het mogelijk maakt om ongeveer 20 mensen met een beperking op een veilige manier te laten paardrijden. De stichting is een non-profit organisatie, die draaiende wordt gehouden door een aantal enthousiaste vrijwilligers.

De stichting heeft een ANBI registratie. Hierdoor kunt u voor het sponsoren van onze stichting een belastingvoordeel krijgen. Wilt u snel weten wat eventueel uw belastingvoordeel is ga dan naar deze link schenkcalculator

Dit is uw kans om deze doelgroep, vrijwilligers, ouders en vrienden kennis te laten maken met uw produkt of dienst. Ook al zijn we een kleine stichting we hebben een groot bereik. Denk aan de 2200 facebook vrienden die onze partner manege Pullens heeft, of de rijvereniging "Het paard van Troje". Deze rijvereniging organiseert jaarlijks grote springwedstrijden op nationaal niveau. Wij bieden uw bedrijf de mogelijkheid deze kans te verzilveren en ons te sponsoren op diverse vlakken.

Zo kunt u ons sponsoren:

  • Sponsoren met een eenmalige gift
  • Sponsoren in natura
  • Sponsor een Paard
  • Wordt vriend van onze stichting
  • U kunt onze jaarlijkse wedstrijd sponsoren.

Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden dan kunt u in het menu op de diverse subitems klikken. De tegenprestaties die een sponsor kan verwachten, hangen af van de waarde van de sponsoring. De volgende twee tegenprestaties zijn in ieder geval een zekerheid:

  • Twee keer per jaar ontvangt u de digitale nieuwsbrief;
  • Een link naar uw website op onze website onder ‘sponsors in xxx’, waarbij melding wordt gemaakt van het soort product dat u sponsort.

Graag horen we of we op uw steun mogen rekenen. U kunt uw donatie natuurlijk ook meteen aan ons overmaken op IBAN:  NL71 RABO 0334262135 ten name van “SPG Langstraat e.o.”. We vragen u in de omschrijving te vermelden “Donatie”. Alvast hartelijk dank!

Heeft u nog vragen? Belt u ons gerust. Voor meer informatie kunt altijd contact opnemen met ons secretariaat of u via het contactformulier.

Secretariaat SPG:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Donge 15,
5172 CJ Kaatsheuvel.
Telefoon 06-29521295

Afdrukken E-mailadres

0
0
0
s2sdefault

Algemene Gegevens

SPG Langstraat e.o.

Secretariaat:
Donge 15
5172 CJ Kaatsheuvel
Tel. dhr. J. v. Dongen 06-29521295
E-mail: info@spglangstraat.nl
 
Rabobank nr.: 33.42.62.135

IBAN:  NL71RABO0334262135  
BIC: RABONL2U
K.v.K. 41.09.94.74

ANBI & FPG

De stichting is aangesloten bij de Federatie Paardrijden Gehandicapten (FPG)

    


SPG Langstraat is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
ANBI Fiscaal nummer 5522870

Onze vrienden in 2020