SRG weekend uitgesteld naar 2 en 3 oktober 2021

Zoals verwacht hebben we vandaag bericht gekregen van het SRG bestuur dat het ruiterweekend is verzet naar 2 en 3 oktober. Deze datum is onder voorbehoud, omdat het alleen kan doorgaan met voldoende animo. Hieronder de mail.

Geachte Stichting/ Vereniging/ Deelnemer,

Zoals jullie allemaal weten hebben we nog steeds met corona te maken. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om het weekend op 29 en 30 mei a.s. niet door te laten gaan.
Hopende dat de vaccinatie in het land voorspoedig verloopt, dan willen wij eventueel uitwijken naar 2 en 3 oktober 2021.

Doordat de coronaregels per gezondheidsregio verschillen en daardoor veel ruiters waarschijnlijk al een tijd niet hebben gereden, zijn wij benieuwd of er animo is voor een weekend in oktober. Dit wel onder voorbehoud van de dan geldende coronaregels. Als er te weinig animo is voor 2 en 3 oktober of wij het nog niet verantwoord vinden, dan gaat het niet door.

Gaat het niet door dan gaan wij ons richten op het weekend van 21 en 22 mei 2022.
We hebben elkaar al zó lang niet meer gezien en hebben weer veel zin om het weekend te organiseren en de deelnemers en begeleiders te ontvangen.

Afdrukken E-mailadres

Inlogformulier