SPG Dressuurwedstrijd.

Kaatsheuvel 3 november 2019 - Elk jaar in november wordt er door onze stichting de onderlinge wedstrijd georganiseerd. Dit jaar met een speciaal randje omdat we 40 jaar bestaan. De kantine was weer hartstikke druk en iedereen kon genieten van een lekker stuk taart ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan. Ook waren er een paar oud bestuursleden die graag nog wat oude herinneringen kwamen ophalen.

Om half twee werd er aftrapt voor weer een heerlijke dag paardensport van het hoogste niveau. Onder het oog van Jet van Dam reden al onze ruiters weer een topproef. Jet was onder de indruk van de proeven die jullie allemaal reden en dat zul je terug zien in de punten.

De dag liep weer gesmeerd en we waren ruim op tijd klaar. Meestal lopen we uit, maar dit jaar liepen we zo goed op schema. Een mooie gelegenheid om Hans eens op het paard te zetten. Hij komt al 10 jaar lang met zijn zoon Martijn paardrijden. Helaas kon Martijn vandaag niet rijden. Hans had zelf heel lang geleden eens op een ijslander gezeten, maar nu moest hij als standin voor zijn zoon eens even laten zien hoe het moest. Hij probeerde meteen de jury in te pakken en dat lukte aardig. Hij mocht ook tijdens de prijsuitreiking nog even op het hoogste podium staan.

Tijdens de prijsuitreiking werd nog even stilgestaan bij het afscheid van Hetty op de woensdag. Een speech en een mooi afscheidscadeau van alle ruiters en vrijwilligers van de woensdag groepen. Hetty gaat vanaf nu de lessen geven op de donderdag. Ook werd er afscheid genomen van Noortje en Saskia Groenenveld die beide onze stichting gaan verlaten. Ook waren daar weer de speldjes die men verdient bij 5, 10 en 15 jaar. Een nieuwtje op dit gebied is dat we vanaf nu ook speldjes hebben voor 20, 25 en 30 jaar. Helaas lagen deze nog bij de douane en reiken we deze tijdens het dagje Beekse Bergen uit.

Dan nog de prijsuitreiking zelf. Altijd weer spannend en de handen vol als de prijzen uitgereikt waren. Manege Pullens gaf alle ruiters nog een extra cadeautje. Een foto met het paard waar ze vandaag op gereden hadden. Uiteindelijk ging Niels er dit jaar met de wisselbeker van door. Iedereen gefeliciteerd met de geweldige prestatie.

Nog even aandacht voor het dagje uit wat we zaterdag 7 december organiseren. We gaan dan met alle vrijwilligers en ruiters naar de Beekse bergen. Voor wie zich nog niet heeft opgegeven, zou je dit nog willen doen naar het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En dan zijn er de foto's nog. Die kun je via onderstaande link bekijken.

De foto Galerij

Afdrukken E-mailadres

0
0
0
s2smodern

Algemene Gegevens

SPG Langstraat e.o.

Secretariaat:
Donge 15
5172 CJ Kaatsheuvel
Tel. dhr. J. v. Dongen 06-29521295
E-mail: info@spglangstraat.nl
 
Rabobank nr.: 33.42.62.135

IBAN:  NL71RABO0334262135  
BIC: RABONL2U
K.v.K. 41.09.94.74

Facebook Fanbox

ANBI & FPG

De stichting is aangesloten bij de Federatie Paardrijden Gehandicapten (FPG)

    


SPG Langstraat is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
ANBI Fiscaal nummer 5522870