SPG Langstraat Dressuur wedstrijd

4 november 2018 - Kaatsheuvel. De jaarlijkse wedstrijd bij manege Pullens was weer een succes en deze was afgelopen zondag. Een wedstrijd waar alle ruiters van SPG Langstraat e.o. aan mee konden doen. De startlijst was goed gevuld en na flink wat training moest het afgelopen zondag gebeuren. Met een volle kantine en helemaal alleen in de rijbak was het toch wel weer spannend. Ik moet zeggen dat er weer top dressuur hebben kunnen zien. 

De vrijwilligers en Walter waren alweer vroeg in de weer om alles gereed te krijgen. De paarden moesten er weer tiptop uitzien. Mooie vlechten, witte SPG dekjes en ze moesten natuurlijk ook weer mooi blinken. Ook werd het podium weer tevoorschijn getoverd en dan moet er even een lapje overheen. Even goed poetsen zodat het podium weer wit zag.

Om half twee begon de wedstrijd en rond 17:00u waren alle ruiters geweest. Daarna was het aftellen tot de prijsuitreiking. Onder deskundige jury van Leonie van Soest werden de prijzen uitgereikt. Ook nogmaals vanaf dit nieuwsbericht hartstikke bedankt.

Nadat alle prijzen op één na waren uitgereikt was het tijd voor de wisselbeker. De wisselbeker werd dit jaar gewonnen door een ruiter die voor het eerst mee deed. Zoals te zien in de header foto was Koen er helemaal blij mee. Van harte gefeliciteerd Koen. Rest mij nog om iedereen te bedanken die deze dag weer tot een hele mooie hebben gemaakt.

Ook zijn Michaël en Thomas weer bezig geweest voor de vlog. Zijn jullie benieuwd hoe deze geworden is? Dan kun je hem bekijken op ons Youtube kanaal

Klik hier om de foto's alvast te bekijken.

Afdrukken

0
0
0
s2smodern
powered by social2s