SRG Ruiterweekend

Ruiterweekend SRG

De Stichting Ruiterweekend Gehandicapten (voorheen Comité Paardrijden Gehandicapten (C.P.G.)) organiseert eens per jaar een dressuur wedstrijd in de vorm van een ruiterweekend voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap.

Het weekend is bedoeld voor de individuele wedstrijdruiter en voor verenigingen waar ruiters met een beperking rijden. Het weekend heeft 20 jaar plaats gevonden bij Militair Ruitersport Centrum Marcroix, op het terrein van de Bernhard Kazerne te Amersfoort. Van 2010 t/m 2012 is het ruiterweekend met veel succes bij Manege "De Vier Hoeven" in Leusden georganiseerd. Sinds 2013 zijn ze te gast bij Stal Groenendaal in Bunschoten. Hier hopen ze nog vele jaren te blijven.

De website biedt u informatie over dit ruiterweekend. Ook kunt u foto's en uitslagen van de vorige jaren bekijken. Heeft u na aanleiding van uw website bezoek nog vragen dan kunt u via e-mail contact opnemen via e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mailadres

Inlogformulier